TALVEA Julkishallinnon palvelut

Toimintamme yksi peruskivistä on julkishallinnon palvelut. Oulun HTM&JHTT Tarkastus Oy, nykyisellä nimellään TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy, on yli 20 vuoden ajan  tuottanut julkishallinnon tilintarkastuspalveluita, ICT- tarkastusta sekä muita varmennuspalveluita.

Nykyisin TALVEA tarjoaa julkishallinnon asiakkailleen kattavat vero-, laki-, tilintarkastus- ja neuvontapalvelut. Yhdistämme toiminnassamme eri asiantuntijoidemme kokemuksen vahvaan toimialaosaamiseen.

TALVEA -konsernissa on tilintarkastus- ja julkishallinnon palvelut eriytetty omiksi yhtiöikseen. Talous-, laki-, vero- ja tilintarkastuspalveluillamme on satoja asiakkaita. Useat asiakkaistamme ovat olleet pitkään yhteistyössä kanssamme, mikä kertoo siitä, että olemme onnistuneet palveluissamme.

TALVEAn arvot ja toimintatapa

Tuotamme ratkaisuja asiakkaidemme eduksi.

Toimimme avaimet käteen -periaatteella.

Teemme mitä lupaamme.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kannamme yhteiskunnallisen yritysvastuumme.

Toiminnassamme hyödynnämme hyväksi havaittuja malleja ja tarvittaessa  etsimme uuden ja perustellun tavan tarkastella asiaa. Asiakkaillemme palvelumme näkyy varmuutena ja toisaalta monipuolisina mahdollisuuksina kehittää ja tehostaa toimintaa.