Vero-, laki-, tilintarkastus- ja neuvontapalvelut

Yhdistämme toiminnassamme eri asiantuntijoidemme kokemuksen vahvaan toimialaosaamiseen.

Neuvontapalvelut

Julkisen sektorin niukentuvat resurssit pakottavat tehostamaan toimintaa, etsimään uusia ratkaisumalleja ja järjestämään toimintaa toisella tavalla. Kaipaako toiminta parempaa taloudellista ennustamista, seudullista yhteistyötä, toimintojen eriyttämistä tai tehostamista?

Tutustu

Lakipalvelut

Olemme kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien ja kuntakonserniyhtiöiden tukena niin päivittäiseen toimintaan kuin kuntakonsernijärjestelyihin liittyvien lakiasioiden hoidossa.

Tutustu

Veropalvelut

Kokeneet veroasiantuntijat palvelevat julkishallinnon toimijoita kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä, kuten toimintojen yhtiöittämisissä, kunnan ja kuntayhtymien kiinteistöjärjestelyissä ja yhtiöitettyjen kuntakonserniyhtiöiden kaikissa verokysymyksissä.

Tutustu

Tilintarkastuspalvelut

Tilintarkastuksessa tuomme organisaation johdolle varmuuden keskeisimmistä toiminnan riskeistä, organisaation taloudellisesta tilanteesta sekä tilinpäätöksen oikeellisuudesta.

Tutustu


Kuntien ajankohtaiset verokysymykset

Kuntien ajankohtaiset verokysymykset

Kunnat ovat suurelta osin astuneet konserniverotusmaailmaan, jossa yksityisen sektorin tapaan voi tulla kysymyksiä siirtohinnoittelusta, konserniavustuksesta, siirtyneiden tase-erien käyvistä arvoista ja korkovähennysrajoituksista. Avustamme kaikissa verokysymyksissä.

Harkitsetko yhtiöittämistä?

Harkitsetko yhtiöittämistä?

Kokeneet asiantuntijamme toimivat apunasi yhtiöittämisprosessin toteuttamisen taloudellisena, verotuksellisena ja juridisena neuvonantajana.