Marko Paasovaara

Marko Paasovaara

KHT, JHT, KTM

Markolla on laaja kokemus tilintarkastajana, keskustelukumppanina ja neuvonantajana lukuisista eri toimialojen yrityksistä yli kymmenen vuoden ajalta. Vapaa-aika kuluu perheen ja kaikenlaisen ulkoliikunnan parissa. Haaveena on juosta vuonna 2018 New York City Marathon.

+358 40 588 5032
marko.paasovaara@talvea.fi

Susanna Piltonen

Susanna Piltonen

HT, JHT, CISA, KTM, FT

Susannalla on laaja kokemus kontrollilähtöisestä tarkastamisesta ja organisaation toimintaprosesseihin liittyvien tietojärjestelmäkontrollien riittävyyden arvioinneista sekä suurten tietoaineistojen data-analyyseistä. Susanna on työskennellyt aiemmin kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Työtehtäviin kuului erikokoisten yhtiöiden ja julkisoikeudellisten organisaatioiden IT-tarkastus ja lakisääteinen tilintarkastus. Aiempi työhistoria on tutkimus- ja opetustehtävistä Oulun yliopistossa. Susannan vapaa-aika kuluu perheen parissa, ulkoillessa ja kuntoillessa.

+358 50 300 7011
susanna.piltonen@talvea.fi

Petteri Ruotoistenmäki

Petteri Ruotoistenmäki

OTK, Verolakimies

Petteri on työskennellyt vuodesta -02 tilintarkastusyhteisön ja verohallinnon eri tehtävissä. Petterin vahvuutena on perinteisen verojuristin tehtävien hallinnan lisäksi harrastuneisuus innovatiiviseen verosuunnitteluun. Vapaa-aika kuluu lenkkeillen, purjehtien ja verosäännöksiä lukien.

Timo Nuutinen

Timo Nuutinen

HT, JHT, KTM

Timo on työskennellyt suuressa tilintarkastusyhteisössä eri kokoisten yhtiöiden tilintarkastustehtävissä tarkastusasiakkaiden koon vaihdellessa pk-yrityksistä monikansallisiin pörssiyhtiöihin. Hänellä on kokemusta myös Verohallinnosta osakeyhtiöiden, yhdistysten ja säätiöiden verotustehtävistä sekä pankkisektorilta. Vapaa-aikanaan Timo harrastaa kuntoliikuntaa ja moottoripyöräilyä.

+358 40 129 6162
timo.nuutinen@talvea.fi

Jarmo Touru

Jarmo Touru

CIO, liiketoiminta-arkkitehti, CISA, HM

Jarmo on toiminut yli 10 vuotta tietojärjestelmätarkastuksen, riskienhallinnan, sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen monipuolisissa tehtävissä it-, ja yrityskentän lisäksi erityisesti julkishallinnossa mm. ministeriössä. Jarmon ydinalaa on sisäisen valvonnan tuki johdolle IT:n, data-analytiikan ja taloushallintajärjestelmien hyödyntämiseen. Tarjolla on sitä kaivattua liiketoimintalähtöistä toimialaosaamista IT:n ja johdon tueksi liiketoiminta-arkkitehdin laajalla näkökulmalla. Talvisemmat harrastukset löytyvät mäistä, laduilta ja jäiltä. Kesäisemmät pyöräpoluilta, tennis- ja sählykentiltä, rullabaanoilta ja saarista.

+358 40 527 9000
etunimi.sukunimi(a)talvea.fi

Sirpa Soukka

Sirpa Soukka

Tilintarkastaja, KTL

Sirpa toimii Kalajoen toimiston vetäjänä. Sirpalla on vahva kokemus ja osaaminen tilintarkastuksesta, johtamisesta, kouluttamisesta, strategisesta suunnittelusta ja hallitustyöskentelystä sekä hyvät verkostot. Sirpa on työskennellyt myös sisäisenä tarkastajana, sisäisen tarkastuksen johtajana ja pankissa useissa eri tehtävissä. Työn ohessa Sirpa tekee yrittäjyys- ja verotusaiheista väitös- / tohtoritutkimusta.

+358 40 661 6242
sirpa.soukka@talvea.fi

Sari Leipälä

Sari Leipälä

Asiakkuuspäällikkö, KTM

Sari on työskennellyt pitkään asiakkuuksien hoidon ja myynnin tehtävissä eri toimialoilla. Lapin luonto on Sarin sydäntä lähellä, ja vapaa-aika kuluukin erilaisten ulkoilmaharrastusten parissa vuodenajasta riippuen. Mikäli sinulla on kysyttävää Talvean palveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä!

+358 40 191 1545
sari.leipala@talvea.fi