Marko Paasovaara

Marko Paasovaara

KHT, JHT, KTM

Markolla on laaja kokemus tilintarkastajana, keskustelukumppanina ja neuvonantajana lukuisista eri toimialojen yrityksistä yli kymmenen vuoden ajalta. Vapaa-aika kuluu perheen ja kaikenlaisen ulkoliikunnan parissa. Haaveena on juosta vuonna 2018 New York City Marathon.

+358 40 588 5032
marko.paasovaara@talvea.fi

Sanna Kojola

Sanna Kojola

OTK, HM, Lakimies

Sanna on työskennellyt lakimiehenä yli kymmenen vuotta. Sannan vahvuutena on yhtiö- ja sopimusoikeudellisen osaamisen yhdistäminen verolainsäädännön syvälliseen tuntemukseen. Vapaa-aika kuluu perheen parissa, este- ja kouluratsastusharrastuksen ja laskettelun merkeissä.

+358 50 576 9594
sanna.kojola@talvea.fi

Petteri Ruotoistenmäki

Petteri Ruotoistenmäki

OTK, Verolakimies

Petteri on työskennellyt vuodesta -02 tilintarkastusyhteisön ja verohallinnon eri tehtävissä. Petterin vahvuutena on perinteisen verojuristin tehtävien hallinnan lisäksi harrastuneisuus innovatiiviseen verosuunnitteluun. Vapaa-aika kuluu lenkkeillen, purjehtien ja verosäännöksiä lukien.

Timo Nuutinen

Timo Nuutinen

HT, JHT, KTM

Timo on työskennellyt suuressa tilintarkastusyhteisössä eri kokoisten yhtiöiden tilintarkastustehtävissä tarkastusasiakkaiden koon vaihdellessa pk-yrityksistä monikansallisiin pörssiyhtiöihin. Hänellä on kokemusta myös Verohallinnosta osakeyhtiöiden, yhdistysten ja säätiöiden verotustehtävistä sekä pankkisektorilta. Vapaa-aikanaan Timo harrastaa kuntoliikuntaa ja moottoripyöräilyä.

+358 40 129 6162
timo.nuutinen@talvea.fi

Heidi Hukka

Heidi Hukka

HT

Heidi on työskennellyt suuressa tilintarkastusyhteisössä ja kansainvälisesti toimivassa konsernissa taloushallinnon tehtävissä. Heidillä on monipuolinen kokemus eri toimialoilla toimivien ja eri kokoisten yhtiöiden tilintarkastuksesta. Vahvuutena on asiakkaiden käytännönläheinen taloudellinen neuvonta ja konsernitilinpäätökset. Vapaa-aika kuluu perheen parissa ja ulkoillen.

+358 400 738 131
heidi.hukka@talvea.fi

Valpuri Kulovaara

Valpuri Kulovaara

OTM, KTM, Verolakimies

Valpuri on työskennellyt pitkään verolakimiehenä kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä sekä kirjoittanut useita vero-oikeudellisia artikkeleita ja kirjoja. Valpurin erityisiä osaamisalueita ovat kotimaisen yritys- ja henkilöverotuksen lisäksi kansainvälinen verotus sekä kiinteistöverotus. Vapaa-aika kuluu perheen ja koirien parissa, purjehtien ja lasketellen.

+358 40 529 3966
valpuri.kulovaara@talvea.fi

Veli-Matti Ollikainen

Veli-Matti Ollikainen

KTM, asiakkuuspäällikkö

Veli-Matti on tilintarkastuksen ohella kiinnostunut avustamaan asiakkaita löytämään ratkaisuja päivittäisiin kysymyksiin. Veli-Matilla on kauppatieteellisen koulutuksen lisäksi tutkinto Sibeliusakatemiasta ja harrastuksena, kuinkas muuten, musiikki ja soittaminen.

Susanna Piltonen

Susanna Piltonen

HT, JHT, CISA, KTM, FT

Susannalla on laaja kokemus kontrollilähtöisestä tarkastamisesta ja organisaation toimintaprosesseihin liittyvien tietojärjestelmäkontrollien riittävyyden arvioinneista sekä suurten tietoaineistojen data-analyyseistä. Susanna on työskennellyt aiemmin kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Työtehtäviin kuului erikokoisten yhtiöiden ja julkisoikeudellisten organisaatioiden IT-tarkastus ja lakisääteinen tilintarkastus. Aiempi työhistoria on tutkimus- ja opetustehtävistä Oulun yliopistossa. Susannan vapaa-aika kuluu perheen parissa, ulkoillessa ja kuntoillessa.

+358 50 300 7011
susanna.piltonen@talvea.fi

Jarmo Touru

Jarmo Touru

CIO, liiketoiminta-arkkitehti, CISA, HM

Jarmo on toiminut yli 10 vuotta tietojärjestelmätarkastuksen, riskienhallinnan, sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen monipuolisissa tehtävissä it-, ja yrityskentän lisäksi erityisesti julkishallinnossa mm. ministeriössä. Jarmon ydinalaa on sisäisen valvonnan tuki johdolle IT:n, data-analytiikan ja taloushallintajärjestelmien hyödyntämiseen. Tarjolla on sitä kaivattua liiketoimintalähtöistä toimialaosaamista IT:n ja johdon tueksi liiketoiminta-arkkitehdin laajalla näkökulmalla. Talvisemmat harrastukset löytyvät mäistä, laduilta ja jäiltä. Kesäisemmät pyöräpoluilta, tennis- ja sählykentiltä, rullabaanoilta ja saarista.

Anne Piirainen

KTM, tilintarkastaja

Tilintarkastuksen lisäksi Anne palvelee asiakkaita taloushallinnon kehittämistarpeissa. Annen vahvuutena ovat EU-rahoituksen sekä kunnallisten elinkeinojen kehittämispalveluiden asiantuntemus aikaisempien työtehtävien ansiosta kuntayhtiöiden palveluksessa. Vapaa-aikana Anne tykkää maratonjuoksusta ja -matkailusta sekä etsii uusia vinkkejä kokkailuun ruokablogeista.