18/1/2018

Kiinnostaako yrittäjyys vero- ja lakitehtävissä?

TALVEAn palvelukonsepti antaa mahdollisuuden palvella asiakkaita laajasti ja kehittyä työssä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

TALVEA tarjoaa laadukkaita talous-, laki-, vero- ja tilintarkastuspalveluja osaavan henkilökunnan voimin yrityksille ja niiden omistajille sekä julkissektorille. Vahvuutenamme on yhdistää numerot ja juridiikka. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kalajoella, Kuopiossa ja Rovaniemellä. Avustamme asiakkaitamme tilintarkastuksen ohella mm. taloushallinnon kehittämisessä, yritysjärjestelyissä, yrityskaupoissa, sukupolvenvaihdoksissa, verotarkastuksissa ja sopimusten tekemisessä sekä kaikissa päivittäisissä vero- ja lakikysymyksissä.

Etsimme nyt joukkoomme yrittäjäksi TALVEAn palvelukonseptista kiinnostunutta henkilöä, jolla on jo jonkin verran kokemusta esim. verohallinnon, tilitoimiston, lakiasiaintoimiston tai tilintarkastusyhteisön lakimiehen tai veroasiantuntijan tehtävistä. Tehtävässä menestymisessä on eduksi halu verkostoitua sekä kyky tarkkaan työskentelyyn.

Tarkempia tietoja TALVEAn palvelukonseptista ja vero- ja lakipalveluiden toiminnasta antaa Petteri Ruotoistenmäki, p. 050 5259 586.

« Ajankohtaista